Η εμπιστοσύνη σας... η διαφήμιση μας...

FAQ Page

We answered the questions that were curious.

Χρήσιμες συμβουλές (tips)

Ελάχιστη υγρασία στο σπίτι!

Απλώνοντας τη μπουγάδα μέσα στο σπίτι και περιμένοντας να στεγνώσει αυξάνουμε τα επίπεδα υγρασίας στο χώρο και δημιουργούμε το τέλειο περιβάλλον για την ανάπτυξη μούχλας.

Αποστείρωση & γρήγορο σιδέρωμα

Με το στεγνωτήριο, τα ρούχα βγαίνουν αποστειρωμένα, αφράτα και πολύ απαλά -σχεδόν δεν χρειάζονται σιδέρωμα

Επίδραση του έξω περιβάλλον στα ρούχα

Όταν απλώνεις στο μπαλκόνι, όλη η σκόνη, η γύρη και το καυσαέριο που υπάρχουν στην ατμόσφαιρα κάθονται πάνω στα φρεσκο πλυμένα σάς ρούχα. Για αυτό πολλές φορές ακόμη και αν τα ρούχα είναι πλυμένα, φαίνονται βρώμικα. Αναγκαστικά λοιπόν πρέπει να τα ξαναβάζεις για πλύσιμο.

Γρήγορα & οικονομικά

Μπορείτε να απολαύσετε την ευκολία των στεγνωτηρίων! Είναι εύκολα στη χρήση, γρήγορα αλλά και οικονομικά!

1

Κλείνουμε τα φερμουάρ των τζιν και λοιπών ρούχων, προκειμένου να μην γίνει καμιά στραβή και σκιστεί κάποιο άλλο ρούχο λόγω ανοιχτού φερμουάρ.

2

Τσεκάρουμε από πριν τα ρούχα τα οποία μπορεί να ξεβάψουν. Κατά προτίμηση, αποφεύγουμε την ανάμειξη χρωματιστών με λευκά, αλλά και η χρήση χρωμοπαγίδας είναι πλέον απαραίτητη.

3

Επιλέξτε να πλένετε τα σουτιέν μέσα σε μια μαξιλαροθήκη, αν δεν διαθέτετε κάποια ειδική θήκη για το πλυντήριο, προκειμένου να αποφύγετε να φύγουν μπανέλες ή οτιδήποτε παρεμφερές.

4

Παρόμοια τεχνική μπορείτε να ακολουθήσετε και με τις κάλτσες ώστε είναι όλες μαζί και να μην τις ψάχνετε αργότερα.

5

Με τη χρήση μιας στεγνής πετσέτας (για περίπου ένα τέταρτο) μέσα στο στεγνωτήριο, θα δείτε πως τα ρούχα σας θα στεγνώσουν ταχύτερα και θα καταλήξετε με μια βρεγμένη πετσέτα.

6

Οι υψηλές θερμοκρασίες στο πλύσιμο δε θα αποστειρώσουν τα ρουχα του μωρού, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να τα φθείρετε και να τα αποχρωματίσετε. Πάντα συμβουλεύεστε τις οδηγίες πλυσίματος του κάθε ρούχου που βρίσκεται σε ετικετούλα στο εσωτερικό.

7

Τα σύγχρονα απορρυπαντικά και πλυντήρια καθαρίζουν αποτελεσματικά σε προγράματα έως 40 βαθμούς. Αυτό είναι καλό όχι μόνο για οικονομία στο ρεύμα αλλά και για τη λιγότερη δυνατή επιβάρυνση στο περιβάλλον.

8

Ένα συνηθισμένο άλλα έξυπνο τρικ για το πλύσιμο του παπλώματος στο πλυντήριο, είναι το να τοποθετήσουμε 2 ή 3 μπαλάκια του τένις μέσα στον κάδο πλυντηρίου. Αυτό θα βοηθήσει στο να παραμείνει το πάπλωμα αφράτο.

9

Στην ετικέτα του παπλώματος πρέπει να αναγράφεται και η συνιστώμενη θερμοκρασία πλύσης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις κανονικές στροφές για το πάπλωμα που θα πλύνετε, ωστόσο η θερμοκρασία πρέπει να είναι χαμηλή, ειδικά αν το πάπλωμα είναι μεγάλο. Θεωρούμε ότι 30 με 40 βαθμοί είναι ιδανικοί.